'/>
 

Kemarahan yang tak dapat aku bendung melihat kenyataan-kenyataan dangkal anak negarawan ini.

Adakah Marina Mahathir tidak pernah belajar daripada kejatuhan Pak Lah dari jawatan Perdana Menteri?

Tidakkah Pak Lah cuba berbaik dengan semua orang termasuk Anwar Ibrahim dah lihatlah kesannya. Anwar Ibrahim sendiri yang mencerca orang yang telah membantunya dalam setiap ceramah politiknya. Anwar Ibrahim sendiri yang mengumpulkan para perusuh jalanan untuk menjatuhkan Pak Lah. Adakah cara berbaik berkesan untuk musuh seperti Anwar Ibrahim.

Adakah golongan yang merusuh di jalanan boleh Marina panggil ORANG RAMAI sedangkan jutaan majoriti senyap tidak ke mana-mana kerana akur kepada arahan Kerajaan?

Hanya samseng berani mengingkari arahan polis. Dan samseng ini bukan sahaja ada di Malaysia malah seluruh dunia. Perlukah BN menang dengan sokongan samseng?

Samseng di Eropah
sumber:mymassa


Exco Pemuda UMNO Malaysia, Lokman Nor Adam hari ini menyelar Puak PAS yang menarik balik cadangan larangan ke atas pusat hiburan daripada beroperasi sepanjang bulan Ramadhan. 

"Akhirnya PAS terbukti sebagai Parti yang berkiblatkan DAP. Dalam kenyataan Hj Hadi tadi, beliau menegaskan bahawa PAS tarik balik larangan pusat hiburan beroperasi pada bulan ramadhan." 

"Dulu beria beria nak tutup semua pusat hiburan jika dapat memerintah. Sekarang tutup bulan ramadhan pun tak boleh takut DAP marah." 

"Amat menyedihkan. Lain kali jangan janji perkara yg tak mampu kamu lakukan." Kata Lokman. 

PAS sudah tidak lagi memperjuangkan Islam demi menjaga hati parti sekutu mereka. Pas lebih Takut DAP dari Allah. Fikir fikirkanlah...
sumber:brojinggo 
| Copyright © 2013 MERADONG TODAY