'/>

Hipokrasi DAP cuba menipu rakyat terutamanya org Cina dan golongan pencinta sosialisme. Patutnya ratusan ribu belanja majlis sambut hari tua LKS tu didermakan kpd Tony Pua.

p/s: bebaskan diri anda dari ditipu hidup2 oleh DAP.

Fb :Azman Haj

Menjawab kepada soalan Cepu emas bit surang..Mengapa tidak ??? Dengan rekod Politik  yang cukup baik di Sarawak PBB akan menjadi tunjang kepada Barisan Nasional.
Tun M pernah mengakui bahawa PBB merupakan Parti  yang bersatu padu dan ia cukup kemas dari segi organisasinya. Saya fikir PBB masih kuat, kita tengok (kekuatan) parti bukan pemimpin sahaja.
Tambahan dengan populariti yang dimiliki Presiden Parti PBB  YAB Ketua Menteri Sarawak pada masa sekarang tidak mustahil PBB mampu mengekalkan majoriti pada PRN ini nanti...Ini berdasakan kepada perubahan dasar kerajaan sepanjang beliau memegang tampuk kerajaan...Apa yang jelas PBB memperjuangkan nasib rakyat Sarawak dan cuba mengembalikan hak-hak rakyat Sarawak yang sebelum ini diambil oleh Kerajaan Persekutuan.
Jadi keputusan untuk memberikan 11 kerusi baru kepada PBB adalah keputusan yang TERBAIK sekiranya kita untuk membangunkan Sarawak..Apa Salahnya????
You....You....You....

| Copyright © 2013 MERADONG TODAY