'/>

KLANG:BAGAIKAN babak dalam filem Tamil, demikian aksi sekumpulan remaja yang menimbulkan kekecohan di hadapan sebuah sekolah di Klang, Selangor baru-baru ini.

Visual kejadian tersebut menjadi tular setelah dikongsi menerusi media sosial dengan dua rakaman video dimuat naik yang jelas memaparkan gelagat sekumpulan remaja menaiki motosikal.

Klip video itu sekali gus mencetuskan suasana yang tidak selamat dalam kalangan pelajar sekolah dan penduduk setempat sekiranya kumpulan tersebut gagal dibendung sehingga berani bertindak ganas.

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak mendoakan kejayaan tiga penjelajah Malaysia yang kini dalam ekspedisi ke Kutub Utara.

Semoga tiga penjelajah kita mampu harungi rintangan untuk sampai ke destinasi, demi #Negaraku

Sempena 100 hari Perlantikan Ketua Menteri Sarawak, Datuk Amar Abang Haji Abdul Rahman Zohari Tun Datuk Abang Haji Openg diadakan di Auditorium P. Ramlee, RTM Kuching pada 24 April 2017 (Isnin) jam 9.00 malam.

Jom saksikan secara langsung menerusi RTM di saluran TV1 dan Radio, Sarawak.FM pada 24 April 2017 (Isnin ini) pada jam 9.00 malam.

Nama : Fathin Nur Amirrah binti Mohd Nor (Anak cikgu Mat Nor Taib)

umur : 20 tahun (5 jun 1997)
asal : Bagan Datuk (Taman Mewah Simpang 4)

Pendidikan Awal :
Sek Ren : Sekolah Kebangsaan Selekoh (2004-2005)
Sekolah Kebangsaan Simpang 4 (2005-2009)

Sek Menengah :
Sekolah Menengah Sains Selangor (2010-2012)
Pusat PERMATA Pintar Negara (2013-2014)

INTEC International Education College, Shah Alam under IPAC Education ( Association of Chartered Certified Accountants (ACCA))

Saya sedang ambik Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) sekarang. Semester lepas saya ambik paper F5 ( performance management ) dan F6 ( Taxation ). Alhamdulillah, saya berjaya mendapat world prize winner no 1 in Malaysia n 3rd in the world utk paper F5 Disember

| Copyright © 2013 MERADONG TODAY