'/>

LUNDU - Program Rindu Tok Nan Sokong Tok Milah bertempat di Town Square Pekan Lundu.

Program ini disertai ikon sukan negara iaitu Watson Nyambek bekas pelari pecut negara dan turut bersama Yb Abdullah Saidol.

Foto by Friend of klxpress Sarawak

Kuching:Seperti ibu dan anak. Datuk Amar Jamilah Anu memberi baju yang selalu dipakai Allahyarham Tok Nan ketika bertugas kepada Watson Nyambek. 

Difahamkan baju berkenaan akan dipakai oleh Watson hari ini di Lundu bagi membantu Datuk Jamilah bekempen Pilihanraya Kecil N3 Tanjung Datu.
Foto by kamek miak Sarawak

Lundu : Pengerusi Pemuda BN Sarawak @PetraJayaMP mengadakan perjumpaan dengan pimpinan ranting Pemuda & Wanita PBB N3 Tjg Datu #PRKTanjongDatu
Foto by misiah taib

Bintangor:YB Datuk Ding melawat mangsa kebakaran itu, Encik Tang Tai Hoo di Tung Nan Poh petang ini. (10/02/17) Rumah itu musnah dalam kebakaran petang semalam. YB akan cuba yang terbaik untuk membantunya.

Penyerahan baju Saberkas kepada Saberkas Cawangan Tanjong Datu oleh Ketua Setiausaha Politik kepada Ketua Menteri yang juga ADUN Semop YB Abdullah Haji Saidol di Lundu.

KUALA LUMPUR: Datuk Seri Najib Razak menganggap Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Azmin Ali, berbohong dan mereka cerita mengenai peletakan jawatan seorang menteri malam ini.
Perdana Menteri menerusi entri dalam Facebook dan Twitternya, menegaskan tiada seorangpun menteri memaklumkan kepada beliau untuk meletakkan jawatan.
"Saya menganggap Azmin memberitahu sesuatu yang tidak benar untuk menarik perhatian, lainlah dia menyatakan nama menteri berkenaan," katanya.

| Copyright © 2013 MERADONG TODAY