'/>

LOS ANGELES: Chester Bennington, penyanyi utama band rock Linkin Park, ditemui mati pada hari Khamis di rumah California selatannya dalam bunuh diri yang jelas, pejabat Los Angeles County Coroner.

Jurucakap pejabat Coroner, Brian Elias berkata pejabatnya telah diberitahu oleh penguatkuasa undang-undang kematian Bennington, 41, pada pagi Khamis. Elias berkata kematian itu ditangani sebagai bunuh diri.

Laman web selebriti TMZ, memetik sumber penguatkuasaan undang-undang, berkata Bennington telah menggantung diri di rumahnya di Palos Verdes berhampiran Los Angeles.

Wakil-wakil band itu tidak segera memanggil panggilan untuk komen.

Bennington mempunyai sejarah penyalahgunaan alkohol dan dadah. Dia telah bercakap secara terbuka pada masa lalu tentang perjuangannya untuk mengatasi setan-setannya ketika Linkin Park mula-mula mendapat kejayaan pada tahun 2000 dengan album "The Hybrid Theory." Tetapi pada tahun 2011, dia berkata dia sudah sedar selama enam tahun.

KENYATAAN MEDIA BERHUBUNG KES SAMAN BERHUBUNG TIMBALAN KETUA PENGARAH (PERANCANGAN DAN OPERASI) DAN UNIT PTK JPJ

Nyawa bukan untuk bersandiwara...
Admin perlu memohon maaf secara terbuka atau berdepan dengan tindakan Polis Diraja Malaysia ( Royal Malaysia Police )

Yang di-Pertuan Agong Sultan Muhammad V perkenankan penubuhan Suruhanjaya Siasatan untuk menyiasat kes kerugian akibat urus niaga mata wang asing oleh Bank Negara Malaysia (BNM) sekitar tahun 1990-an, menurut Pejabat Perdana Menteri.

Pejabat Perdana Menteri dalam satu kenyataan hari ini berkata penubuhan itu selaras dengan Akta Suruhanjaya Siasatan 1950 (Akta 119) dan penubuhan suruhanjaya siasatan itu berkuat kuasa 15 Julai 2017.

" Bintang Kecil Berbakat Besar"
Tahniah adik Camelia Edaward, dr SJK Yong Kwong Meradong, Johan Pertandingan Nyanyian Solo Sekolah Rendah Peringkat Negeri  yg berlangsung di Saratok, dgn bakat yg dimiliki semoga terus menyinar dan mewarnai dunia hiburan tanah air suatu hari nanti..
Sumber :FB Nash Ibrahim

| Copyright © 2013 MERADONG TODAY