'/>

Buat tatapan @Kelab_Chedet daripada menteri BN Sarawak yang selama ini terasa kepimpinan Tun Mahathir tiada langsung manfaat kepada pembangunan Sarawak sepanjang beliau jadi Perdana Menteri #swkmaju
Sumber: https://t.co/ZV2eaHTEhX

PERSIDANGAN KHAS DEWAN UNDANGAN NEGERI SARAWAK SEMPENA HARI ULANG TAHUN 150

KUCHING: Perhimpunan Agung Tritahunan Parti Pesaka Bumiputera Bersatu (PBB) yang akan berlangsung pada 8 hingga 12 Februari nanti akan menyaksikan pertandingan beberapa jawatan kanan parti.

Menurut Pengerusi Jawatankuasa Pemilihan Datuk Amar Mohd Asfia Awang Nassar, dua jawatan Naib Presiden Kanan Parti akan dipertandingkan.

"Selain itu, pertandingan turut melibatkan jawatan Naib Presiden dan Ahli Majlis Tertinggi Bahagian Bapa," katanya dipetik laporan Utusan Borneo.

Tambah beliau, ketua-ketua bagi Pemuda dan Wanita tidak akan bertanding manakala jawatan lain dalam sayap itu dipertandingkan.

"Ada pertandingan jawatan, tetapi belum tahu lagi berapa pencalonan kerana kita belum menerima kertas pencalonan," ujarnya.

Mengulas lanjut, Asfia memberitahu kertas pencalonan akan ditutup pada jam 2 petang, 1 Februari nanti. - Sarawakiana

Jumady Bin Omarjih Ni budak hingusan... sebab tu cakap tak pakai otak... bila hati sudah hitam kotor orang seperti dia ini hanya melihat perkara yg negatif dan komen hanya utk kondem saja... kesian tengok mentaliti budak2 baru nak up berlagak pandai ni tapi tak berilmu. Sembang agama macam malaikat. Sedangkan diri sendiri tidak menunjukan sikap yg murni dan bersangka baik. Setakat tu jerlah sekadar sembang kencang dalam FB. Tapi tak buat apa2 utk kebaikan masyarakat. Setakat taip2 keyboard hp boleh lah...

Teruskan usaha murni YB utk kesejahteraan rakyat setempat... Ini semua suara kera sumbang yg tak dapat susu... kasihan 😂😂😂

| Copyright © 2013 MERADONG TODAY