'/>
Kemelut Pakatan Pembangkang yang kian hangat berlaku di Sabah juga berlaku di Sarawak. Situasi ini dijangka akan memberikan kesan yang baik kepada BN di Sabah dan Sarawak juga Labuan.

Sehingga kini kemelut pembahagian kerusi di Sabah yang membabitkan Pakatan Pembangkang seperti PKR, DAP dan PAS, dan Parti Maju Sabah (SAPP), Angkatan Perubahan Sabah (APS) dan Pertubuhan Pakatan Perubahan Sabah (PPPS) tidak pernah selesai dan tidak akan selesai. Ini kerana Pakatan Pembangkang menerusi Anwar Ibrahim masih berkeras bahawa parti di bawah Pakatan Pembangkang wajar diperuntukan kerusi yang lebih di Sabah pada PRU-13.

Baca sepenuhnya: http://cetusankenyalang.blogspot.com/2013/02/perebutan-kerusi-pakatan-pembangkang-di.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&m=1

posted from Bloggeroid

Cara politik PR hari ini semakin melampau. Jarang aku mendengar dari mulut Najib untuk burukkan orang PR, tapi kenapa sanggup juak PR perlakukan Najib sedemikian rupa?

Kecewa dengan usaha fitnah selama ini terhadap Najib selalu gagal, trooper PR sanggup edit gambar di atas semata-mata nak jatuhkan Najib?

Inikan cara berpolitik yang juak PR agungkan? Merekayasa gambar fitnah dan mengaibkan orang lain? Mungkin semua ini kerana juak PR tidak tahan dengan transformasi yang Najib lakukan hari ini.

Usaha yang Najib lakukan untuk kembalikan sokongan rakyat nampak positif walaupun masih ada segelintir yang tidak dapat menerima. Tetapi hakikatnya, Najib mula mengembalikan kepercayaan rakyat terhadap BN.

Sumber: http://sejarahmelayu.blogspot.com/2013/02/hot-gambar-separuh-bogel-pulak-dibuat.html?m=1

posted from Bloggeroid

| Copyright © 2013 MERADONG TODAY