'/>

Fitnah MCA telah melangkah keluar dari Barisan Nasional dilakukan ketika  Presiden MCA  Dato’ Sri Liow Tiong Lai mengadakan  lawatan kerja ke India.

Mesej fitnah yang telah disebarkan di laman media sosial Whatapps telah mengatakan bahawa terdapat kenyatan rasmi yang telah dibuat berkaitan pengunduran MCA dari Barisan Nasional.

Tuduhan  yang tidak mempunyai asas yang kukuh disebarkan untuk mengelirukan rakyat dan  pihak pembangkang mengharapkan satu persepsi isu ini akan menular.

Bintangor:YB Datuk Ding Kuong Hiing menghadiri jamuan makan malam anjuran Persatuan Sosial Tulai , Meradong sempena Mesyuarat Agong Tahunan 2017

Sarawak Report Memfitnah Lagi! Terbaru, portal pro-pembangkang itu melalui laman sosial Facebook miliknya memuatnaik gambar kononnya Datin Seri Rosmah Mansor ditemani Datuk Seri Najib, Datuk Seri Tengku Adnan dan Datuk Seri Salleh Said Keruak di salah sebuah kedai emas di India. Hakikatnya gambar tersebut adalah palsu. Gambar tersebut dirakam semasa Datuk Seri Najib merasmikan majlis pelancaran projek Taman Tugu pada September lepas.

Malaysia tak tutup kedutaan di Korea Utara - TPM

SUBANG: Malaysia tidak akan menutup pejabat kedutaannya di Korea Utara susulan pembunuhan Kim Jong-nam, kata Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.

Pakan:Rombongan Hikmah ke Perkampungan Saudara Kita Nur Azhar Ulu Kota ,Pakan

| Copyright © 2013 MERADONG TODAY