'/>
Apa orang nak kata mengenai Tun Dr Mahathir dan Dato Seri Najib Razak serta isteri isteri mereka ianya merupakan mulut orang yang susah hendak ditutup. Namun gambar ini memberikan 1001 makna kepada kita semua akan keakraban keluarga Tun M dan Najib Razak yang terjalin sekian lama.

Puak pembangkang pasti panas punggung mengenai pekara ini namun seperti biasa kita boleh bertanyakan kepada mereka apakah mereka mampu mempamerkan keakraban ini pada hubungan pimpinan PKR, DAP dan PAS?]

Sumber: http://www.papagomo.com/2012/08/gambar-tun-mahathir-dan-najib-razak-ini.html?m=1

posted from Bloggeroid

Ikan Sisa Nabi juga dikenali sebagai Ikan Sebelah Laut
Ikan Sisa nabi atau nama lainnya Ikan Sebelah laut mempunyai keunikan sendiri yang mana badannya hanya ada sebelah sahaja.Ikan yang dikenali dengan nama saintifik Pseudorhombus spp./Achiroides spp. ini mampu hidup di kawasan air masin dan tawar di sekitar negara ASEAN termasuk Malaysia.

Menurut sejarah, Ikan ini telah dimakan sebelah bahagian oleh Nabi Sulaiman A.S dan dilepaskan semula ke laut. Atas kehendak Allah S.W.T, ikan sisa nabi ini telah hidup dan membiak sehingga hari ini.

Biarpun hanya mempunyai 1 mata dan sebelah badan sahaja ia tidak memberi sebarang masalah kehidupan ekosistem ikan tersebut.

Kejadian ini membuktikan satu lagi kebesaran Allah S.W.T. Wallahualam. KalamPena/PjO]

Sumber: http://www.putrajaya-online.com/2012/08/kenali-ikan-sisa-nabi.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&m=1

posted from Bloggeroid

| Copyright © 2013 MERADONG TODAY