'/>

SIBU – Satu kebakaran berlaku mengakibatkan Rh. Charles Egat, Sg. Langop, Sibu di sini.

Dianggarkan sebanyak 14 pintu hangus dalam kejadian petang tadi.

Bagaimanapun, tiada kemalangan jiwa dilaporkan dan punca kejadian masih lagi dalam siasatan oleh pasukan Bomba dan Penyelamat.
Foto : Friend klxpress Sarawak

MAJLIS RAMAH MESRA AIDILFITRI
28 Syawal 1437H / 02 Ogos 2016M

Alhamdulillah...berjaya menganjurkan Ramah Mesra Aidilfitri JAIS & USK Sarikei di hari-hari terakhir Syawal. Terima kasih kepada yang hadir memeriahkan majlis kami...
Foto by jais sarikei paib

Polis Diraja Malaysia menubuhkan pasukan khas bagi memburu pembunuh upahan. Menurut Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar pasukan khas itu mengabungkan tiga unit elit.

Seorang pemandu lori trailer maut dalam satu kemalangan yang berlaku di Jalan Selangau-Tatau pagi tadi. Setakat ini punca kemalangan masih lagi dalam siasatan.

DYMM SULTAN JOHOR BERKENAN MENGURNIA SEBUAH KAPAL TERBANG KEPADA KELAB BOLASEPAK JOHOR DARUL TA'ZIM

Kelab bolasepak Johor Darul Ta'zim menerima satu lagi berita gembira apabila DYMM Sultan Ibrahim Ibni Almarhum Sultan Iskandar pada hari ini berkenan mengurniakan sebuah kapal terbang Gulfstream 550 kepada Kelab Bolasepak Johor Darul Ta'zim yang akan digunakan oleh pegawai kelab dan para pemain.
Kapal terbang ini akan siap dan diserahkan kepada JDT pada pertengahan tahun 2017.
Dengan kurniaan tersebut, JDT turut melakar satu lagi sejarah baru sebagai kelab pertama tanahair yang mempunyai kemudahan pengangkutan udara sendiri. Allah Peliharakan Sultan..

| Copyright © 2013 MERADONG TODAY