'/>
Health check? Nak jumpa pejuang siber dan aktivis siber?Selalu turun ke akarumbi? Hanya bayar data dan free information sharing? Hanya ambil dari media perdana? Kurangkan politik dari 100% ke lifestyle? Business as usual ... tak appeal. Nampak cool? ....

Banyaknya komen yang segera merosakkan kredibiliti Pengerusi Media Baru Pemuda UMNO yang baru. Tak kuasa nak komen satu-satu.

Ia seolah-olah dia tak faham psywar atau cyberwar?
“Saya memohon maaf bagi pihak jabatan atas kejadian itu dan menyifatkan tindakan terbabit seperti seekor kerbau membawa lumpur, habis semua terpalit,” kata Pengarah Jabatan Kesihatan Negeri Sembilan, Datuk Dr Zailan Adnan.
Beliau berkata demikian selepas menerima aduan di Facebook daripada seorang keluarga pesakit Hospital Jempol, dekat sini, yang tidak berpuas hati tindakan jururawat dan pemandu ambulans hospital itu yang berhenti makan ketika membawa pesakit.
Aduan itu tersebar luas di laman sosial berkenaan selepas pengadu menyatakan ketidakpuasan hatinya terhadap jururawat dikatakan bercakap kasar, memberi layanan buruk dan mengumpat pesakit.
Dalam aduan itu, pengadu menyatakan kekecewaan apabila pada jam 11 malam 30 November lalu, pemandu ambulans berhenti di kedai makan untuk menjamu selera selama 30 minit sedangkan ibunya diserang strok dibiarkan sendirian dalam kenderaan.
| Copyright © 2013 MERADONG TODAY