'/>

Pasukan PARA ASEAN 2017 #KL2017
Siri Ke-9 telah menamatkan kempen pingat di tempat ke-2 secara keseluruhan. Syabas atas kejayaan ini. Anda tetap
#ForeverOurPride!
#KamiTeamMalaysia

Sarikei:Program Pengukuhan KRH Sarikei(Night Of Ukhuwah).Program anjuran HIKMAH Cawangan Sarikei@KRH Sarikei.Bertempat di Pejabat HIKMAH Sarikei.Bersama Dengan Penolong pegawai Tadbir HIKMAH Cawangan Sarikei iaitu saudara Hunain dan 10 org ahli KRH Sarikei.

Singgah Rumah Kartun dan Komik Malaysia semalam, jumpa kartunis tempatan dan lihat karya-karya seperti Ujang, Gila-Gila, Lat Kampung Boy dan banyak lagi. Dulu cukup ramai pengikut!

Siapa masih ada simpan koleksi komik dan kartun legend ini?

Bintangor:Program Aram Beserumpu Engau YB Ding & PS Teng..... Khas untuk blok pakan & meradong....
Foto by :naingindang nai

Sibu:Satu kejadian ragut telah berlaku di Jalan Wong Nai Siong berhadapan Sarawak Hotel apabila seorang lelaki telah meragut sebuah handphone dan beg duit yang diletakkan atas meja sebuah kedai makan. Suspek berjaya ditangkap oleh orang awam dan seterusnya diserahkan kepada pihak polis untuk tindakan selanjutnya.
Sumber:FB Info Sibu

KUCHING - Jabatan Kerja Raya (JKR) telah mengenakan Gantirugi Tetap (LAD) pada kadar RM89,506.85 sehari kepada kontraktor Hospital Petra Jaya mulai 10 Jun 2017 sehingga siap projek.

JKR menerusi kenyataan media hari ini memaklumkan pembinaan Hospital Petra Jaya yang sepatutnya siap pada 9 Jun 2017 lepas sebagai satu kontrak, namun kontraktor tersebut gagal memenuhi tarikh siap sehingga kini dengan jumlah LAD yang dikenakan kepada kontraktor adalah sebanyak RM9,219,205.55 (103 hari)

sumber:klxpress

| Copyright © 2013 MERADONG TODAY