'/>

Berhati-hati. ...
Foto:FB..

Kerana kemaruk kuasa si Anwar ini telah dicalonkan sebagai calon pr bagi dun kajang..permainan politik mudah anwar . ..kisah si anwar ini bermula bila kemelut kuasa antara azmin ali dengan khalid ibrahim berlaku..
Biasalah bila anak kesayangan anwar  ini diganggu mulalah si anwar ini melatah..Sikap egois dan dan ketamakkan kuasa menyebabkan anwar ini mencuba nasib di dun Kajang...Dun Kajang dikenali kawasan yang mempunyai ramai penggundi Cina...Disini kita tahu permainan anwar..beliau akan menggunakan taktik 'kangkung' dan sentiment  perkauman...boleh periksa nanti semasa pr kecil nanti...heheh..
Oleh kerana agenda kuasa yang tidak kecapaian beliau mimpi jawatan MB Selangor...Tindakan ini menyerupai permainan dap di Penang...Dimana Dap mampu menguasai Penang setelah berapa kali PRU...
Tapi permainan politik anwar ini membebankan rakyat  .Wang rakyat terpaksa digunakan berjuta-juta semata -mata untuk membuat pilihanraya kecil baru...Sedangkan pada masa sekarang kita merancang perbelanjaan dengan berjimat cermat..Seharusnya wang tersebut digunakan untuk pembangunan di Sarawak ini. ..

| Copyright © 2013 MERADONG TODAY