'/>

Kuching :Apabila Amerika memilih Donald Trump sebagai Presiden mereka untuk memimpin negara super kuasa mereka, saya menganggap ia sebagai satu jenaka demokratik dalam praktik yang boleh menyebabkan kekacauan global.
Paling tidak saya berharap PH sebenarnya akan mencontohi pergerakan itu dan melakukan Circus Politik yang lebih hebat dengan mengumumkan PM yang bersara 91 tahun sebagai Pemimpin masa depan kita jika PH mengambil alih sebagai Kerajaan Malaysia.

Anggota gabungan gabungan Hv tidak pernah mengajar apa-apa selain mahu mengubah kerajaan memimpin BN dan bergerak ke arah Malaysia yang dinamik dan lebih makmur.
Adakah anda fikir PH mampu membawa negara kita ke arah inspirasi semacam itu dengan kepimpinan kepimpinan yang sedemikian?

Pemimpin terkemuka di DAP, PKR & Amanah banyak kali pada masa lalu yang dikenali sebagai Tun M sebagai pemimpin yang paling korup dan keras dalam sejarah politik kita tetapi ironinya sekarang PH dengan bangga mengumumkan Tun M menjadi PM berikutnya jika mereka menguasai pentadbiran negara ini .

Pasangan mereka di PH, pemimpin PKR  secara terbuka menunjukkan ketidakpuasan mereka tentang pengumuman itu.
Dan ahli parti Tun M sendiri, PPBM di seluruh negara hv juga secara terbuka menyuarakan ketidakpuasan mereka tentang bagaimana AGM ke-1 mereka dijalankan yang mereka anggap tidak teratur dan melanggar Perlembagaan PPBM mereka sendiri.

Mereka juga tidak dapat menguruskan diri mereka sekurang-kurangnya untuk memberi kita gambaran yang meyakinkan bahawa mereka boleh dipercayai dan saling bersatu tetapi mereka bermimpi untuk menguruskan nasib dan masa depan negara kita.

Banyak bahagian negara kita seperti kawasan saya seperti mana-mana kawasan luar bandar yang masih mencari lebih banyak pembangunan.
Saya percaya pembangunan luar bandar yang kami benar-benar dikehendaki akan datang dari kerajaan yang bertanggungjawab dan stabil.
Dan pada masa yang sama kita memerlukan kesatuan dan kedamaian di kalangan masyarakat berbilang kaum kita.

Kami mahu kerajaan yang mempunyai semangat yang tulen untuk tidak memperlakukan kami di kawasan luar bandar begitu sahaja.
Mana-mana orang yang munasabah mesti gila untuk mempercayai bahawa PH akan membawa kita harapan dan perubahan dalam kawasan luar bandar dengan kepimpinan egosentris dan lemah yang diperkenalkan oleh PH.
PH terdiri daripada pemimpin yang terkenal dengan ketaksuban, perkauman dan nakal.

Darah, tulang dan jiwa PH hanya ada satu perkara dalam misi politik mereka yang menyerang dan merosakkan kerajaan semasa yang disokong oleh halusinasi jahat mereka sendiri dan tuduhan yang tidak bertanggungjawab bahawa negara kita berada dalam jisim yang serius yang memerlukan ini yang disebut "Gabungan Harapan "untuk menyelamatkan nasib kita dan masa depan.

Ahli mereka sendiri di PH memperlihatkan keraguan dengan falsafah dan arah politik mereka sendiri.
Saya hanya dapat menyimpulkan bahawa PH ini pada dasarnya adalah Gabungan Tidak Beruntung.

YB Abdullah Hj.Saidol
Ketua Setiausaha Politik kepada CM of Swk.

“Saya terhutang budi kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim kerana sanggup bekerjasama dengan pasukan termasuk diri saya sendiri untuk meyelamatkan negara bertuah ini” - Tun M.
Sumber:https://t.co/DAO1eDswtu

Insya-Allah, bayaran khas pertama sebanyak RM1,000 bagi penjawat awam dan RM500 bagi pesara seperti yang saya umumkan dalam #Bajet2018 akan dibayar pada 8 Januari. Moga dapat dimanfaatkan.

| Copyright © 2013 MERADONG TODAY