'/>
Ini adalah dua dokumen dari PMBked kepada Quartzcity Global Resources Sdn. Bhd. Tentu ada yang tertanya, apa kesalahan yang dilakukan oleh Quartzcity Global Resources Sdn. Bhd. dan apa kaitannya dengan kerajaan negeri dan Pas Kedah..Lihat dokumen dibawah 


Tahukah anda Quartzcity Global Resources Sdn. Bhd. telah diberikan Direct Tender oleh PMBked sekalu wakil kerajaan negeri. Kuat betul pengaruh Quartzcity Global Resources Sdn. Bhd. ni, siapa dibelakangnya? 
Projek Balak 200 Ekar dan Kuari Batu berekar-ekar dengan mudah dia dapat. Tanpa perlu bersusah payah bersaing untuk berebut tender. 
Quartzcity Global Resources Sdn. Bhd. ni company baru, apa relevannya diberi projek besar? 
Apa kelayakkan yang dipakai oleh kerajaan negeri? 
Apakah syarikat ini salah satu syarikat kroni besar kerajaan Pas Kedah? Ada makan persen kot?? 
Bukan satu projek yang PMBKed berikan pada Quartzcity Global, banyak dan berharga jutaan ringgit. 
Apakah di Kedah ni cuma ada company Quartzcity Global? Company lain tak boleh cari makan? Sudah la diberi secara 'Direct', kemudian dapat projek bernilai jutaan ringgit, malah bukan hanya satu!! Siapa agaknya didalam Quartzcity Global ni?

Dalam Quartzcity Global, terdapat seseorang yang bernama Mohd Ikhram B. Shafie, Mohd Ikhram ni ada hubungan rapat dengan MB Kedah sebab dia salah seorang ahli keluarga mereka. Hubungan rapat yang macam mana? ]Sumber: http://umb-ppum.blogspot.com/2012/09/tmk-dedah-menteri-besar-kedah-kayakan.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&m=1

posted from Bloggeroid

| Copyright © 2013 MERADONG TODAY