'/>

Slm semua sahabat jikalau ada yg nak berzakat bolehlah hulurkan kepada pihak Hikmah Cawangan Sarikei utk diagihkan kepada asnaf,  alhamdulillah hari pihak Hikmah dpt hulurkan bantuan kepada 5 keluarga insyaAllah semakin banyak sumbangan sederkah tuan2 ianya biasa membantu yg amat memerlukan.

Boleh berhubung terus Pegawai Hikmah Cawangan Sarikei Ust Ahmadmuthiee Arpa

Sumber :FB Jai Nas

LAS VEGAS, Nevada: Seorang lelaki bersenjata membunuh sekurang-kurangnya 50 orang dan mencederakan lebih 200 yang lain pada satu festival muzik di Las Vegas Strip dengan menembak dari tingkat 32 sebuah hotel selama beberapa minit sebelum ditembak mati oleh polis.
Angka kematian yang disifatkan polis sebagai pengiraan awal itu akan menjadikan serangan terbabit sebagai insiden pembunuhan beramai-ramai paling buruk dalam sejarah Amerika Syarikat, mengatasi insiden pembunuhan 49 orang di kelab malam Orlando tahun lalu.

Menurut Presiden PKR Dr.Wan Azizah senarai nama calon pembangkang tidak akan dihantar kepada pihak SPRM untuk disaring...Aihhh Kenapa yea...??ada main sembunyi 2 ker??

Seorang pelajar Maahad Tahfiz yang berjaya menyelamatkan rakannya dalam kebakaran di sekolahnya di Baling, Kedah Ogos lalu, hari ini dianugerah Pingat Hang Tuah daripada Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi kerana keberanian dan sifat kepimpinannya.
Sumber:http://www.bicara.news/pelajar-tahfiz-terima-anugerah-pingat-hang-tuah/

| Copyright © 2013 MERADONG TODAY