'/>

Berita enda manah diterima ari Ulu Sarikei Bayong..Rumah Gandun Ak Balong tinggang penusah Karam di darat tauka angus lemai tok tadi..Rumah panjai 2 tingkat ba sg rian ulu sarikei.
Info ari org ba menua.
Foto by dennis umin

Lelaki warga emas, 85, yg dilaporkan hilang slps terjatuh sungai di Jeti Kg Pandan, Bintulu, Selasa lalu ditemui lemas 9.05 pagi tadi

Kuala Lumpur: Dua lelaki maut manakala seorang wanita putus tangan selepas ditetak sekumpulan lelaki bertopeng di sebuah pusat hiburan di Jalan Dutamas 1, Sentul, kira-kira jam 11 malam tadi.

Sumber polis berkata, berdasarkan rakaman kamera litar tertutup (cctv), dua buah kenderaan yang dinaiki sekumpulan lelaki berhenti di hadapan pusat hiburan itu dengan tiba-tiba sebelum menunjuk ke arah seorang mangsa yang duduk di hadapan pusat hiburan itu.

Katanya, kumpulan lelaki itu menyerang mangsa dengan parang beberapa kali sebelum meluru masuk ke dalam pusat hiburan pula dan menetak dua lagi mangsa termasuk wanita berkenaan yang bekerja sebagai juruwang di pusat hiburan berkenaan.

Gambar Perempuan China separuh bogel membeli- belah di IKEA Store di Beijing menjadi viral di media sosial China.Menurut dailymail.co.uk gambar perempuan ini viral pada 29 June yang lalu...
foto by dailymail.
| Copyright © 2013 MERADONG TODAY