'/>
Apakah benar YAB PM Datuk Seri Najib membela "biawak hidup" disekelilingnya...?

Adakah Najib benar benar bersetuju pada perlantikan yang salah pegawai-pegawai yang sepatutnya membantu beliau mengukuhkan parti dan kerajaan..?

Gerakan Pembangkang menjadi semakin kuat apabila penededahan-pendedahan maklumat yang banyak jatuh ke tangan Pembangkang dan Anwar terus beraja dimata,bersultan dihati walaupun selayaknya beliau tidak harus lagi mendapat tempat walau seinci pun dalam politi dinegara ini.

Adakah kebocoran maklumat ini datang dari Pejabat Perdana Menteri...? Datang dari Biro Tata Negara atau Majlis Keselamatan Negara ataupun JASA...?

Kita bukan mahu prejudis tetapi bila melihat kebocoran maklumat berlaku, kita merasakan ada yang tidak kena dan kalau ini dianggap ringan pasti pihak Polis tidak menubuhkan Pasukan Khas Siasatan yang di ketuai oleh Dato Hadi Ho Abdullah, Timbalan ketua Siasatan Jenayah Bukit Aman.

Isu Scorpene sepatutnya sudah lama mati sepertimana matinya Alatntunya dan Mahkamah sudahpun memutuskan keputusan yang tidak ada kaitan dengan Najib termasuklah Rosmah tetapi.....

Baca seterusnya..., klik SINIsumber: http://medan-info-kita.blogspot.com/2012/07/sudah-dikenal-pasti-pegawai-pegawai.htm

posted from Bloggeroid

| Copyright © 2013 MERADONG TODAY